Orkaner vil sandsynligvis ramme kystområder i Mexico og USA, brand i Sibirien og andre

Orkaner vil sandsynligvis ramme kystområder i Mexico og USA, brand i Sibirien og andre

Resumé af ugentlige prognoser:

Águas de Lindóia, 8. august 2021
Mens verden lever en hidtil uset politisk krig, i erobringen af ​​magt, ego, grådighed og penge, med en voldelig propaganda af en virus, der dræber som enhver anden, med visionen om et mindretal af forskere ledet af politik og særlige interesser for nogle laboratorier. med oprettelse af eksperimentelle vacciner ved hjælp af Sensational Media, uden at bekymre sig om sundheden for dem, der tjener som marsvin, mens de fylder deres lommer med penge, fordi de ikke vil tage disse vacciner, det vil sige, at de bruger tyrannisk kraft til at kommandere og nå deres krav, idet de fastslår, at den eksperimentelle vaccine er verdens frelse (lige efter fire måneder, efter at du har vaccineret, laver du en immunologisk test), vil du se, hvor ret jeg har. I al denne grådighed bruger de det i lyset af loven til at begå uretfærdighed og tyranni mod dem, der tør forbande vaccinationen. De har dem arresteret og revet forfatningen og gode borgeres rettigheder op. På den anden side vil vejret være alles straf, temperaturerne kan stige hurtigt og nå 63 grader Celsius senest i 2023, tørke, ødelæggende oversvømmelser, mange skovbrande (dels naturlige og dels kriminelle). Der vil komme en dato i den nærmeste fremtid, hvor vi ikke længere har brug for sådanne brandstiftere. (Ilden (flammer) vil blive født alene …) Som en legende siger, hvis der ikke er mennesker, har vi ingen herskere .. . den guddommelige straf vil komme, tegnene er Solid rydder, kun de blinde og stolte vil ikke se, det er, at det startede som en tropisk regn på den caribiske kyst i Mexico fik orkanstyrke og blev forudsagt af Jucelino Luz, at bevæge sig igennem sydvest for Den Mexicanske Golf. Ifølge dette tegn forventes orkanen Grace at ramme den mexicanske kyst den 20. august 2021 (om natten). Det samme vil sandsynligvis ske med orkanen Henri, der bevæger sig mod New England, nordøst for USA. I trendy mexicanske turiststeder som Cancún og Tulum vil regnen og stærk vind ødelægge nogle bygninger, trække trægrene og skræmme både indbyggere og turister. Kategori 1 -stormen vil ramme Haiti, Jamaica og Caymanøerne. Det vil stige til niveauet med orkanen Grace omkring 310 kilometer øst-nordøst for Veracruz, Mexico, og vil være ved maksimal vind på 150 km/t. I USA vil der blive udsendt en advarsel for dele af Long Island, Connecticut, Rhode Island, New York og Massachusetts på grund af den mulige ankomst af orkanen Henri, som først vil påvirke Bermuda -øerne. Staten Massachusetts, med potentiale til direkte at blive ramt, kan ud over meget højvande forvente vind, storme og kraftige regnskyl med op til 1,80 meter i nogle punkter i bogstaveligste forstand.
Rusland:
Det andet tegn, i Sibirien – Jakutsk, den koldeste by i verden, vil stå i brand, siger Jucelino Luz

Regionen Lacutia (eller Xaka Republic) i Rusland vil lide af aldrig før set store skovbrande. Yakutsk kommune, kendt som ‘den koldeste by i verden, vil blive opslugt af røg fra skovene, og situationen fremhæver klimaændringer på en absurd måde. Byen vil endda registrere temperaturer på -61. ç. negativt i årets koldeste perioder. Nu vil de brande, der kun ser ud til at brede sig gennem Centraleuropa og Middelhavet, endelig nå Sibirien. Byen Yakutsk vil skifte fra isfrysning til kvælningsrøg fra brande i Sibirien
Brasilien
I Brasilien vil det ikke afvige, vi vil have store klimaændringer, der også vil skade brasilianere. Og næsten overalt i verden. “Vi vil stå over for en guddommelig straf”: – det er en overnaturlig straf mod en person, en gruppe mennesker eller hele menneskeheden af ​​en guddom, som reaktion på en eller anden menneskelig handling. Mange kulturer har en historie om, hvordan en guddom straffede de tidligere indbyggere i deres land og forårsagede deres ødelæggelse.
Frankrig
Indtil 17. august 2021 vil en brand delvist ødelægge det indre af Saint-Tropez, på Côte d’Azur, et af de mest turistområder i Frankrig, også byen Grimaud, biodiversitet, virkningen er stor, da Maures-naturen reserven vil blive delvist ødelagt. Hvert år forværres situationen, hvis der ikke gøres noget.

Mexico City – Mexico:

Mexico City, det vil sige dele af den falder omkring 60 cm om året – og visse områder af byen kan falde så meget som 30 meter i de næste 40 år. Akviferer, der bliver tomme og trækker jorden ned. Da fænomenet ikke er ensartet, har det en tendens til at forårsage problematiske ujævnheder og kan have en anden negativ konsekvens: med jordkomprimering vil akviferer indeholde mindre og mindre væske, hvilket fører til en kronisk mangel på vand i byen.

Taleban vil indtage byen Afghanistan

Efter amerikanerne forlader Afghanistan, vil fortvivlelsen vokse hver dag uden for murene i Kabul-Tyrkiet lufthavn. Der vil være hundredtusinder af afghanere, der vil forsøge at krydse portene inden den 20. august 2021 i håb om at gå ombord på enhver flyvning væk fra Taleban -reglen, uroen, trængsel og fortvivlelse i befolkningen vil blive vanskeligere tilbagetrækning af udenlandske borgere militærstyrkerne i deres lande. Vi vil have total fortvivlelse.

Ratificering af den globale opvarmningsvarsel:

Jucelino Luz


Den seneste globale alarm om klimaændringer blev af Jucelino Luz klassificeret som en “rød alarm”, og en mulig ændring i menneskelig bevidsthed i 2007 … Den apokalyptiske tone i dokumentet bør ikke overraske dig. En brasilianer, dengang 47 år gammel, havde jo allerede informeret FN om den katastrofale situation i oktober 2000.
Jucelino Luz Movement begyndte som en ung leder: modtaget og anerkendt af forskellige myndigheder og almindelige mennesker, som en forsvarer af planeten jorden, aktivist, miljøforkæmper, påvirker og åndelig guide, som begyndte at tiltrække sig verdens opmærksomhed i januar 2001, da han gik sin tid med at skrive sine varsler og advarsler, fra sit lille midlertidige kontor og sende breve til alle globale myndigheder, en appel om (klimabeskyttelse). Hans ensomme protest over lange ture gav genlyd blandt studerende, arrangører og advarede medierne. Jucelino Luz, der begyndte at optræde på tv i 1973, var i Chacrinhas omklædningsrum – hvor han havde en privat samtale, og hans sag inspirerede andre unge og voksne – miljøforkæmpere og frem for alt arrangører af arrangementer til at forstærke budskabet gennem sociale netværk. På kort tid spredte “rejser og bøger udgivet af fremtiden” sig til Asien, Europa, Sydamerika og nåede USA.
Som alt andet i den digitale tidsalder var ‘marketing’ afgørende for at gøre Jucelino Luz til en fremtrædende global karakter i forsvaret af mennesker og frem for alt hans hovedopgave – at bevare biodiversiteten.
klima retfærdighed
Den første berømthed, der kontaktede og sendte ros til Jucelino Luz, pave John Paul II Italien, AlGore, USA, senatorer fra Japan, Donald Trump, Michael Jackson, Barack Obama, John Kerry, pave Francisco, Elvis Presley, John Denver og prinsesse Diane, Fjernsyn, radioer, flere brasilianske præsidenter, andre politikere og mange andre. Legitimeret af kommentarerne udvidede han sin aktivisme og begyndte at kontakte politikere rundt om i verden for at følge advarslen.
Ved at lægge ansvaret på politikerne afslører Jucelino Luz det generationschok, der forener unge og voksne i forsvaret af miljøbanneret. Inspireret af ham og hans profetiske visioner er millioner af mennesker taget på gaden for at protestere rundt om i verden. Jucelino Luz er blevet et af de største symboler for kampen for klima retfærdighed, menneskelig retfærdighed og kærligheds, respekt, lykks vej gennem spiritualitet. Siden da er det blevet modtaget af forskellige myndigheder rundt om i verden.
Gud velsigne jer alle

Prof. Jucelino Luz – miljøforkæmper, aktivist, influencer og åndelig guide

メキシコや米国の沿岸地域を襲う可能性のあるハリケーン、シベリアなどでの火災 (jucelino.daluz.nom.br)

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

www.jucelinodaluz.com.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: