Orkaner kommer sannolikt att träffa kustområden i Mexiko och USA, eld i Sibirien och andra

Orkaner kommer sannolikt att träffa kustområden i Mexiko och USA, eld i Sibirien och andra

Sammanfattning av veckoprognoser:

Águas de Lindóia, 8 augusti 2021
Medan världen lever ett politiskt krig utan motstycke, i erövring av makt, ego, girighet och pengar, med en våldsam propaganda av ett virus som dödar som alla andra, med visionen av en minoritet av forskare som leds av politiken och enskilda intressen för några laboratorier. med skapandet av experimentella vacciner, med hjälp av Sensational Media, utan att oroa sig för hälsan hos dem som fungerar som marsvin, medan de fyller sina fickor med pengar, eftersom de inte kommer att ta dessa vacciner, det vill säga de använder tyrannisk kraft att beordra och uppnå sina krav, som säger att det experimentella vaccinet är världens räddning (strax efter fyra månader, efter att du har applicerat vaccinet, gör du ett immunologiskt test), kommer du att se hur rätt jag har. I all denna girighet använder de den mot bakgrund av lagen för att begå orättvisor och tyranni mot dem som vågar förbanna vaccinationen. De har dem arresterade och rivit upp konstitutionen och goda medborgares rättigheter. Å andra sidan blir vädret allas straff, temperaturen kan stiga snabbt och nå 63 grader Celsius senast 2023, torka, destruktiva översvämningar, många skogsbränder (delvis naturliga och delvis kriminella). Det kommer ett datum inom en snar framtid då vi inte längre kommer att behöva sådana brännare. (Elden (flammor) kommer att födas ensam …) Som en legend säger, om det inte finns några människor, kommer vi inte att ha några härskare .. … det gudomliga straffet kommer, tecknen är Solida rensar, bara de blinda och stolta kommer inte att se, det är att det började som ett tropiskt regn på den karibiska kusten i Mexiko fick orkanstyrka och förutspås av Jucelino Luz, att flytta igenom sydväst om Mexikanska golfen. Enligt denna omen förväntas orkanen Grace träffa den mexikanska kusten den 20 augusti 2021 (på natten). Detsamma kommer sannolikt att hända med orkanen Henri, som rör sig mot New England, nordost om USA. På trendiga mexikanska turistmål som Cancún och Tulum kommer regnen och starka vindar att förstöra vissa byggnader, dra trädgrenar och skrämma både invånare och turister. Kategori 1 -stormen kommer att drabba Haiti, Jamaica och Caymanöarna. Det kommer att stiga till nivån av orkanen Grace cirka 310 kilometer öst-nordost om Veracruz, Mexiko, och kommer att vara på maximal vind på 150 km/h. I USA kommer en varning att utfärdas för delar av Long Island, Connecticut, Rhode Island, New York och Massachusetts, på grund av den eventuella ankomsten av orkanen Henri, som först kommer att påverka Bermudaöarna. Delstaten Massachusetts, med potential att bli direkt träffad, kan förvänta sig vindar, stormar och kraftiga regn, förutom mycket högvatten, med upp till 1,80 meter på vissa punkter i bokstavligen.
Ryssland:
Det andra tecknet, i Sibirien – Jakutsk, den kallaste staden i världen, kommer att brinna, säger Jucelino Luz

Regionen Lacutia (eller Xaka-republiken) i Ryssland kommer att drabbas av storskaliga skogsbränder som aldrig tidigare setts. Yakutsk kommun, känd som `den kallaste staden i världen, kommer att uppslukas av rök från skogen och situationen belyser klimatförändringarna på ett absurt sätt. Staden kommer även att registrera temperaturer på -61. ç. negativt under årets kallaste perioder. Nu kommer bränderna som bara tycks sprida sig genom Centraleuropa och Medelhavet äntligen att nå Sibirien. Staden Jakutsk kommer att byta från iskylning till kvävande rök från bränderna i Sibirien
Brasilien
I Brasilien kommer det inte att skilja sig åt, vi kommer att ha stora klimatförändringar som också kommer att skada brasilianare. Och nästan överallt i världen. “Vi kommer att möta ett gudomligt straff”: – det är ett övernaturligt straff mot en person, en grupp människor eller hela mänskligheten av en gudom, som svar på någon mänsklig handling. Många kulturer har en berättelse om hur en gudom straffade de tidigare invånarna i deras land och orsakade deras förstörelse.
Frankrike
Fram till den 17 augusti 2021 kommer en brand att förstöra det inre i Saint-Tropez, på Côte d’Azur, ett av de mest turistområdena i Frankrike, även staden Grimaud, biologisk mångfald, effekten är stor, eftersom Maures natur reserven kommer att bli delvis förstörd. Varje år kommer situationen att förvärras om ingenting görs.

Mexico City – Mexiko:

Mexico City, det vill säga delar av den sjunker runt 60 cm per år – och vissa delar av staden kan sjunka så mycket som 30 meter under de kommande 40 åren. Eftersom fenomenet inte är enhetligt tenderar det att orsaka problematiska ojämnheter och kan ha en annan negativ konsekvens: med markkomprimering kommer vattendrag att innehålla mindre och mindre vätska, vilket leder till en kronisk brist på vatten i staden.

Taliban kommer att ockupera staden Afghanistan

Efter att amerikanerna lämnar Afghanistan kommer förtvivlan att växa varje dag utanför murarna på flygplatsen Kabul-Turkiet. Det kommer att finnas hundratusentals afghaner som kommer att försöka passera portarna senast den 20 augusti 2021, i hopp om att gå ombord på en flykt bort från talibanregeln, kommer oroligheterna, trängseln och förtvivlan att bli svårare att ta utländska medborgare tillbaka militära styrkor i sina länder. Vi kommer att ha total förtvivlan.

Ratificering av den globala uppvärmningsvarningen:

Jucelino Luz


Den senaste globala varningen om klimatförändringar klassificerades av Jucelino Luz som en ”röd varning”, och en möjlig förändring av det mänskliga medvetandet 2007 … Dokumentets apokalyptiska ton borde inte förvåna dig. När allt kommer omkring hade en brasilianer, då 47 år gammal, redan i oktober 2000 informerat FN om den katastrofala situationen.
Jucelino Luz Movement började som en ung ledare: mottagen och erkänd av olika myndigheter och vanliga människor, som en försvarare av planeten jorden, aktivist, miljöpartist, påverkare och andlig guide, som började attrahera världens uppmärksamhet i januari 2001, när han passerade sin tid med att skriva sina varningar och varningar, från sitt lilla provisoriska kontor och skicka brev till alla globala myndigheter, en vädjan om (klimatskydd). Hans ensamma protest mot långa resor gav efterklang bland studenter, evenemangsarrangörer och varnade media. Jucelino Luz, som började visas på TV 1973, befann sig i Chacrinhas omklädningsrum – där han hade ett privat samtal, och hans sak inspirerade andra unga och vuxna – miljöförespråkare och framför allt evenemangsarrangörer, att förstärka budskapet genom att sociala nätverk. På kort tid spred sig ”resor och böcker som publicerats av framtiden” till Asien, Europa, Sydamerika och nådde USA.
Liksom allt annat i den digitala tidsåldern var “marknadsföring” avgörande för att göra Jucelino Luz till en framstående global karaktär i försvaret av människor och framför allt hans huvuduppgift – att bevara den biologiska mångfalden.
klimaträttvisa
Den första kändisen som kontaktade och skickade beröm till Jucelino Luz, påven John Paul II Italien, AlGore, USA, senatorer från Japan, Donald Trump, Michael Jackson, Barack Obama, John Kerry, Pope Francisco, Elvis Presley, John Denver och prinsessan Diane, TV, radio, flera brasilianska presidenter, andra politiker och många andra. Legitimerad av kommentarerna utökade han sin aktivism och började kontakta politiker runt om i världen för att följa varningen.
Genom att lägga ansvaret på politikerna avslöjar Jucelino Luz den generationschock som förenar ungdomar och vuxna i att försvara miljöbannern. Miljontals människor har inspirerats av honom och hans profetiska visioner och har tagit sig ut på gatorna för att protestera runt om i världen. Jucelino Luz har blivit en av de största symbolerna för kampen för klimaträttvisa, mänsklig rättvisa och vägen till kärlek, respekt, lycka genom andlighet. Sedan dess har den tagits emot av olika myndigheter runt om i världen.
Gud välsigne er alla

Prof. Jucelino Luz – miljöaktivist, aktivist, påverkare och andlig guide

メキシコや米国の沿岸地域を襲う可能性のあるハリケーン、シベリアなどでの火災 (jucelino.daluz.nom.br)

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

www.jucelinodaluz.com.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: