Orkanen zullen waarschijnlijk kustgebieden in Mexico en de VS treffen, branden in Siberië en andere

Orkanen zullen waarschijnlijk kustgebieden in Mexico en de VS treffen, branden in Siberië en andere

Samenvatting van de wekelijkse voorspellingen:

Águas de Lindóia, 8 augustus 2021
Terwijl de wereld een ongekende politieke oorlog voert, in de verovering van macht, ego, hebzucht en geld, met een gewelddadige propaganda van een virus dat dodelijk is als elk ander, met de visie van een minderheid van wetenschappers geleid door de politiek en de bijzondere belangen van enkele laboratoria. met de creatie van experimentele vaccins, met de hulp van de Sensationele Media, zonder zich zorgen te maken over de gezondheid van degenen die als proefkonijn dienen, terwijl ze hun zakken met geld vullen, omdat ze deze vaccins niet zullen nemen, dat wil zeggen, ze gebruiken tirannieke kracht om hun eisen te bevelen en te vervullen, door te stellen dat het experimentele vaccin de redding van de wereld is (net na vier maanden, na het aanbrengen van het vaccin, doe je een immunologische test), je zult zien hoe gelijk ik heb. In al deze hebzucht gebruiken ze het door het licht van de wet om onrecht en tirannie te plegen tegen degenen die de vaccinatie durven te vervloeken. Ze laten ze arresteren en verscheuren de grondwet en de rechten van goede burgers. Aan de andere kant zal het weer de straf van iedereen zijn, de temperaturen kunnen snel stijgen en uiterlijk in 2023 63 graden Celsius bereiken, droogte, verwoestende overstromingen, veel bosbranden (deels natuurlijk en deels crimineel). Er zal in de nabije toekomst een datum komen waarop we dergelijke brandstichters niet meer nodig zullen hebben (het vuur (vlammen) zal alleen worden geboren…) Zoals een legende zegt, als er geen mensen zijn, zullen we geen heersers hebben. de goddelijke straf zal komen, de tekenen zijn solide duidelijk, alleen de blinden en trots zullen niet zien, het is dat het begon toen een tropische regen aan de Caribische kust van Mexico orkaankracht kreeg en door Jucelino Luz wordt voorspeld, om er doorheen te trekken het zuidwesten van de Golf van Mexico. Volgens dit voorteken zal orkaan Grace naar verwachting op 20 augustus 2021 (‘s nachts) de Mexicaanse kust bereiken. Hetzelfde zal waarschijnlijk gebeuren met orkaan Henri, die op weg is naar New England, ten noordoosten van de VS. In trendy Mexicaanse toeristische plekken zoals Cancún en Tulum zullen de regens en harde wind sommige gebouwen vernietigen, boomtakken slepen en zowel inwoners als toeristen schrik aanjagen. De storm van categorie 1 zal Haïti, Jamaica en de Kaaimaneilanden treffen. Het zal stijgen tot het niveau van orkaan Grace ongeveer 310 kilometer ten noordoosten van Veracruz, Mexico, en met een maximale wind van 150 km/u. In de Verenigde Staten wordt een waarschuwing afgegeven voor delen van Long Island, Connecticut, Rhode Island, New York en Massachusetts, vanwege de mogelijke komst van orkaan Henri, die eerst de Bermuda-eilanden zal treffen. De staat Massachusetts, met het potentieel om direct getroffen te worden, kan wind, stormen en zware regenval verwachten, naast zeer hoge getijden, met tot 1,80 meter in sommige punten van de letterlijke.
Rusland :
Het tweede bord, in Siberië – Jakoetsk, de koudste stad ter wereld, zal in brand staan, zegt Jucelino Luz

De regio Lacutia (of Xaka Republiek) in Rusland zal last hebben van nooit eerder vertoonde grootschalige bosbranden. De gemeente Jakoetsk, bekend als `de koudste stad ter wereld, zal worden overspoeld door rook uit de bossen en de situatie belicht de klimaatverandering op een absurde manier. De stad registreert zelfs temperaturen van -61. C. negatief tijdens de koudste periodes van het jaar. Nu zullen de branden die zich alleen door Centraal-Europa en de Middellandse Zee lijken te verspreiden eindelijk Siberië bereiken. Stad Jakoetsk schakelt over van ijskoud naar de verstikkende rook van de branden in Siberië
Brazilië
In Brazilië zal het niet anders zijn, we zullen grote klimaatveranderingen hebben die ook de Brazilianen zullen schaden. En bijna overal ter wereld. “We zullen een goddelijke straf ondergaan”: – het is een bovennatuurlijke straf tegen een persoon, een groep mensen of de hele mensheid door een godheid, als reactie op een menselijke actie. Veel culturen hebben een verhaal over hoe een godheid de voormalige bewoners van hun land strafte en hun vernietiging veroorzaakte.
Frankrijk
Tot 17 augustus 2021 zal een brand het binnenland van Saint-Tropez, aan de Côte d’Azur, een van de meest toeristische gebieden van Frankrijk, gedeeltelijk verwoesten, ook de stad Grimaud, biodiversiteit, de impact is groot, aangezien de Maures natuur reserve zal gedeeltelijk worden vernietigd. Elk jaar zal de situatie verslechteren als er niets wordt gedaan.

Mexico Stad, Mexico :

Mexico-Stad, dat wil zeggen, delen ervan dalen ongeveer 60 cm per jaar – en bepaalde delen van de stad kunnen in de komende 40 jaar wel 30 meter dalen. aquifers, die leeg raken en de grond naar beneden trekken. Omdat het fenomeen niet uniform is, veroorzaakt het vaak problematische oneffenheden en kan het nog een ander negatief gevolg hebben: met bodemverdichting zullen aquifers steeds minder vloeistof bevatten, wat leidt tot een chronisch gebrek aan water in de stad.

Taliban zullen de stad Afghanistan bezetten

Nadat de Amerikanen Afghanistan hebben verlaten, zal de wanhoop elke dag groeien buiten de muren van de luchthaven van Kabul-Turkije. Er zullen honderdduizenden Afghanen zijn die tegen 20 augustus 2021 zullen proberen de poorten over te steken, in de hoop aan boord te gaan van een vlucht weg van de Taliban-regel, de onrust, drukte en wanhoop van de bevolking zal moeilijker worden, de terugtrekking van buitenlandse burgers door de strijdkrachten van hun land. We zullen totale wanhoop hebben.

Ratificatie van de waarschuwing voor opwarming van de aarde:

Jucelino Luz


De laatste wereldwijde waarschuwing over klimaatverandering werd door Jucelino Luz geclassificeerd als een “rode waarschuwing”, en een mogelijke verandering in het menselijk bewustzijn in 2007… De apocalyptische toon van het document zou u niet moeten verbazen. Een Braziliaan, destijds 47 jaar, had de VN immers al in oktober 2000 op de hoogte gebracht van de catastrofale situatie.
Jucelino Luz Movement begon als een jonge leider: ontvangen en erkend door verschillende autoriteiten en gewone mensen, als een verdediger van de planeet aarde, activist, milieuactivist, beïnvloeder en spirituele gids, die de aandacht van de wereld begon te trekken in januari 2001, toen hij bracht zijn tijd door met het schrijven van zijn voortekenen en waarschuwingen, vanuit zijn kleine geïmproviseerde kantoor en het sturen van brieven aan alle mondiale autoriteiten, een oproep voor (klimaatbescherming). Zijn eenzame protest tegen lange reizen weergalmde onder studenten, organisatoren van evenementen en alarmeerde de media. Jucelino Luz, die in 1973 op tv begon te verschijnen, was in de kleedkamer van Chacrinha – waar hij een privégesprek voerde en zijn zaak andere jonge mensen en volwassenen inspireerde – milieuverdedigers en vooral organisatoren van evenementen, om de boodschap te versterken door middel van sociale netwerken. In korte tijd verspreidden de “reizen en boeken die door de toekomst werden gepubliceerd” zich naar Azië, Europa, Zuid-Amerika en bereikten de VS.
Net als al het andere in het digitale tijdperk, was ‘marketing’ essentieel om van Jucelino Luz een prominent wereldwijd personage te maken in de verdediging van de mens en vooral van zijn belangrijkste taak: het behoud van de biodiversiteit.
klimaatrechtvaardigheid
De eerste beroemdheid die contact opneemt en lof stuurt naar Jucelino Luz, paus Johannes Paulus II, Italië, AlGore, VS, senatoren uit Japan, Donald Trump, Michael Jackson, Barack Obama, John Kerry, paus Francisco, Elvis Presley, John Denver en prinses Diane, Televisies, radio’s, verschillende Braziliaanse presidenten, andere politici en vele anderen. Gelegitimeerd door de opmerkingen, breidde hij zijn activisme uit en begon hij contact op te nemen met politici over de hele wereld om acht te slaan op de waarschuwing.
Door de verantwoordelijkheid bij politici te leggen, legt Jucelino Luz de generatieschok bloot die jongeren en volwassenen verenigt bij het verdedigen van de milieuvlag. Geïnspireerd door hem en zijn profetische visioenen zijn miljoenen mensen over de hele wereld de straat op gegaan om te protesteren. Jucelino Luz is een van de grootste symbolen geworden van de strijd voor klimaatrechtvaardigheid, menselijke rechtvaardigheid en het pad van liefde, respect en geluk door spiritualiteit. Sindsdien is het door verschillende autoriteiten over de hele wereld ontvangen.
God zegene jullie allemaal

prof. Jucelino Luz – milieuactivist, activist, beïnvloeder en spirituele gids

メキシコや米国の沿岸地域を襲う可能性のあるハリケーン、シベリアなどでの火災 (jucelino.daluz.nom.br)

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

www.jucelinodaluz.com.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: