Hurrikaanit todennäköisesti iskevät Meksikon ja Yhdysvaltojen rannikkoalueille, tulipalot Siperiaan ja muihin

Hurrikaanit todennäköisesti iskevät Meksikon ja Yhdysvaltojen rannikkoalueille, tulipalot Siperiaan ja muihin

Yhteenveto viikoittaisista ennusteista:

Águas de Lindóia, 8. elokuuta 2021
Maailma elää ennennäkemättömän poliittisen sodan aikana vallan, egon, ahneuden ja rahan valloituksessa ja väkivaltaisella viruksen propagandalla, joka tappaa kuten kaikki muutkin, ja näkemyksellä vähemmistöstä tiedemiehistä, jota johtaa politiikka ja yksittäiset edut jotkut laboratoriot. luomalla kokeellisia rokotteita sensaatiomaisen median avulla murehtimatta marsuina palvelevien ihmisten terveydestä, samalla kun he täyttävät taskunsa rahalla, koska he eivät ota näitä rokotteita, eli he käyttävät tyranninen voima komentaa ja saavuttaa heidän vaatimukset ja todeta, että kokeellinen rokote on maailman pelastus (vasta neljän kuukauden kuluttua, kun teet rokotteen, teet immunologisen testin), näet kuinka oikeassa olen. Kaikessa tässä ahneudessa he käyttävät sitä lain valossa tehdäkseen vääryyttä ja tyranniaa niitä vastaan, jotka uskaltavat kirota rokotuksen. Heidät pidätetään, repimällä perustuslakia ja hyvien kansalaisten oikeuksia. Toisaalta sää on kaikkien rangaistus, lämpötila voi nousta nopeasti ja saavuttaa 63 celsiusasteen viimeistään vuonna 2023, kuivuus, tuhoiset tulvat, monet metsäpalot (osittain luonnolliset ja osittain rikolliset). Lähitulevaisuudessa tulee päivämäärä, jolloin emme enää tarvitse sellaisia ​​tuhopolttajia. (Tuli (liekit) syntyy yksin …) Kuten legenda sanoo, jos ihmisiä ei ole, meillä ei ole hallitsijoita. . jumalallinen rangaistus tulee, merkit ovat kiinteitä, selkeät, vain sokeat ja ylpeät eivät näe, se on se, että se alkoi trooppisena sateena Meksikon Karibian rannikolla ja sai hurrikaanin voiman ja Jucelino Luz ennustaa, että Meksikonlahden lounaaseen. Tämän ennustuksen mukaan hirmumyrsky Gracen odotetaan iskevän Meksikon rannikolle 20. elokuuta 2021 (yöllä). Sama tapahtuu todennäköisesti hirmumyrsky Henrin kanssa, joka on siirtymässä kohti Uutta -Englantia, Yhdysvaltojen koillisosaa. Trendikkäissä meksikolaisissa turistikohteissa, kuten Cancúnissa ja Tulumissa, sateet ja voimakkaat tuulet tuhoavat joitain rakennuksia, vetävät puun oksia ja pelottavat asukkaita ja turisteja. Luokan 1 myrsky iskee Haitiin, Jamaikaan ja Caymansaarille. Se nousee hurrikaani Gracen tasolle noin 310 kilometriä itään ja koilliseen Veracruzista, Meksikosta, ja tuulen nopeus on 150 km/h. Yhdysvalloissa hälytys annetaan Long Islandin, Connecticutin, Rhode Islandin, New Yorkin ja Massachusettsin osille, koska hirmumyrsky Henri saattaa saapua, mikä vaikuttaa ensin Bermudan saariin. Massachusettsin osavaltio, joka voi osua suoraan, voi odottaa tuulia, myrskyjä ja rankkasateita erittäin korkeiden vuoroveden lisäksi, jopa 1,80 metriä joissakin kohdissa.
Venäjä :
Toinen merkki Siperiassa – Yakutsk, maailman kylmin kaupunki, syttyy tuleen, sanoo Jucelino Luz

Venäjän Lacutian (tai Xakan tasavallan) alue kärsii ennennäkemättömistä suurista metsäpaloista. Yakutskin kunta, joka tunnetaan nimellä “ maailman kylmin kaupunki, on täynnä savua metsistä ja tilanne korostaa ilmastonmuutosta absurdilla tavalla. Kaupunki rekisteröi jopa -61 lämpötilaa. ç. negatiivinen vuoden kylmimpinä aikoina. Nyt tulipalot, jotka näyttävät leviävän vain Keski -Euroopan ja Välimeren halki, saavuttavat vihdoin Siperian. Jakutskin kaupunki siirtyy jäätymisjäästä Siperian tulipalojen tukehtavaan savuun
Brasilia
Brasiliassa se ei eroa, meillä on suuria ilmastonmuutoksia, jotka vahingoittavat myös brasilialaisia. Ja melkein kaikkialla maailmassa. “Meitä kohdataan jumalallinen rangaistus”: – se on yliluonnollinen rangaistus ihmistä, ihmisryhmää tai koko ihmiskuntaa vastaan ​​jumalan toimesta, vastauksena johonkin ihmisen tekoon. Monilla kulttuureilla on tarina siitä, kuinka jumala rankaisi maansa entisiä asukkaita aiheuttaen heidän tuhonsa.
Ranska

  1. elokuuta 2021 saakka tulipalo tuhoaa osittain Saint-Tropezin sisäpihan, Côte d’Azurin, joka on yksi Ranskan matkailualueista, myös Grimaudin kaupunki, biologinen monimuotoisuus, vaikutus on suuri, koska Mauresin luonto varanto tuhoutuu osittain. Joka vuosi tilanne pahenee, jos mitään ei tehdä.

México – Meksiko:

Mexico City eli sen osat laskeutuvat noin 60 cm vuodessa – ja tietyt kaupungin alueet voivat pudota jopa 30 metriä seuraavan 40 vuoden aikana. Koska ilmiö ei ole yhtenäinen, sillä on taipumus aiheuttaa ongelmallisia epätasaisuuksia ja sillä voi olla toinen kielteinen seuraus: maaperän tiivistymisen myötä pohjavedet sisältävät yhä vähemmän nestettä, mikä johtaa krooniseen veden puutteeseen kaupungissa.

Taleban valloittaa Afganistanin kaupungin

Kun amerikkalaiset lähtevät Afganistanista, epätoivo kasvaa joka päivä Kabul-Turkin lentokentän muurien ulkopuolella. On satoja tuhansia afganistanilaisia, jotka yrittävät ylittää portit 20. elokuuta 2021 mennessä, toivoen pääsevänsä lennolle Taleban -vallan ulkopuolella, väestön kuohunta, ahdistelu ja epätoivo vaikeutuvat ulkomaalaisten vetäytymisellä maidensa armeija. Meillä on täydellinen epätoivo.

Ilmaston lämpenemistä koskevan varoituksen ratifiointi:

Jucelino Luz


Jucelino Luz luokitteli viimeisimmän ilmastonmuutosta koskevan maailmanlaajuisen hälytyksen ”punaiseksi hälytykseksi” ja mahdolliseksi ihmisen tietoisuuden muutokseksi vuonna 2007… Asiakirjan apokalyptisen sävyn ei pitäisi yllättää. Loppujen lopuksi brasilialainen, 47 -vuotias, oli jo ilmoittanut YK: lle katastrofaalisesta tilanteesta lokakuussa 2000.
Jucelino Luz -liike alkoi nuorena johtajana: eri viranomaiset ja tavalliset ihmiset ottivat sen vastaan ​​ja tunnustivat hänet, maapallon puolustajana, aktivistina, ympäristönsuojelijana, vaikuttajana ja hengellisenä oppaana, joka alkoi kiinnittää maailman huomion tammikuussa 2001, kun hän kului aikansa kirjoittamalla merkkejä ja varoituksia pienestä väliaikaisesta toimistostaan ​​ja lähettämällä kirjeitä kaikille maailmanlaajuisille viranomaisille (ilmaston suojelu). Hänen yksinäinen mielenosoituksensa pitkistä matkoista kaikui opiskelijoiden, tapahtumien järjestäjien keskuudessa ja hälytti tiedotusvälineitä. Jucelino Luz, joka alkoi esiintyä televisiossa vuonna 1973, oli Chacrinhan pukuhuoneessa – jossa hän keskusteli yksityisesti, ja hänen asiansa innoitti muita nuoria ja aikuisia – ympäristönsuojelijoita ja ennen kaikkea tapahtumien järjestäjiä vahvistamaan viestiä sosiaaliset verkostot. Lyhyessä ajassa ”tulevaisuuden julkaisemat matkat ja kirjat” levisivät Aasiaan, Eurooppaan, Etelä -Amerikkaan ja pääsivät Yhdysvaltoihin.
Kuten kaikki muu digitaaliaika, “markkinointi” oli välttämätöntä, jotta Jucelino Luzista tulisi merkittävä maailmanlaajuinen hahmo ihmisten ja ennen kaikkea hänen päätehtävänsä – biologisen monimuotoisuuden säilyttämisessä.
ilmasto -oikeudenmukaisuus
Ensimmäinen julkkis, joka otti yhteyttä ja lähetti kiitosta Jucelino Luzille, paavi Johannes Paavali II: lle Italialle, AlGorelle, Yhdysvalloille, Japanin senaattoreille, Donald Trumpille, Michael Jacksonille, Barack Obamalle, John Kerrylle, paavi Franciscoon, Elvis Presleylle, John Denverille ja prinsessa Dianelle, Televisiot, radiot, useat Brasilian presidentit, muut poliitikot ja monet muut. Kommenttien oikeuttamana hän laajensi aktiviteettiaan ja alkoi ottaa yhteyttä poliitikkoihin ympäri maailmaa varoituksen noudattamiseksi.
Kun Jucelino Luz asettaa vastuun poliitikkoille, se paljastaa sukupolvien järkytyksen, joka yhdistää nuoret ja aikuiset puolustamaan ympäristöviivaa. Hänen ja hänen profeetallisten visioidensa innoittamana miljoonat ihmiset ovat lähteneet kaduille protestoimaan ympäri maailmaa. Jucelino Luzista on tullut yksi suurimmista symboleista taistelussa ilmastonmuutoksen oikeudenmukaisuuden, ihmisoikeuden ja rakkauden, kunnioituksen, onnellisuuden polun hengellisyyden kautta. Siitä lähtien eri viranomaiset ympäri maailmaa ovat vastaanottaneet sen.
Jumala siunatkoon teitä kaikkia

Prof. Jucelino Luz – ympäristönsuojelija, aktivisti, vaikuttaja ja henkinen opas

メキシコや米国の沿岸地域を襲う可能性のあるハリケーン、シベリアなどでの火災 (jucelino.daluz.nom.br)

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

www.jucelinodaluz.com.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: