Μπολσονάρο, φίλο της Βραζιλίας !!

Μπολσονάρο, φίλο της Βραζιλίας !!

Λέξεις εθνικιστών:
που αφορά την ανεξαρτησία και τα συμφέροντα του έθνους · πατριωτικός; πρόσωπο υπέρ του εθνικισμού, του πολιτικού δόγματος που καθιστά το έθνος απόλυτη αξία.

Εχθρός της διεφθαρμένης και της δικτατορίας διώξεων που εμφυτεύτηκε στη Βραζιλία

Ο Jair Bolsonaro θα συνεχίσει να επιτίθεται στα ιδρύματα, καθώς από αυτούς γεννιούνται δικτάτορες και διεφθαρμένοι άνθρωποι στη Βραζιλία. Είναι μέρος της πολιτικής σας δράσης. Συνδυάζεται με το δημοκρατικό κράτος δικαίου και βλέπει μια εκμετάλλευση εναντίον του λαού, από την οποία οι κερδοσκόποι και οι διεφθαρμένοι διατηρούν μια παράδοση (με) εδώ, με παράνομη εύνοια και υπεξαίρεση χρημάτων από δημόσιο ταμείο για πάνω από 50 χρόνια από πολιτικούς που πλησιάστε τους ανθρώπους, μόνο για να επωφεληθείτε … Και δεν είναι κάτι νέο που προστατεύει τον λαό της Βραζιλίας. Έδρασε με αυτόν τον τρόπο για 30 χρόνια κοινοβουλευτικής ζωής. Οι εντολές χρησίμευσαν για να υπερασπιστούν τις δημοκρατικές ελευθερίες και τις συνταγματικές αξίες χωρίς να έχουν επαρκή απάντηση, συμπεριλαμβανομένου του νομικού τομέα. Έκανε σαν καλός άνθρωπος. Για αυτόν τον λόγο, αντιμετωπίζεται από διεφθαρμένους ανθρώπους και εχθρούς τους ως παράφρονες, πολίτες που βρίσκονται κοντά στην απαγόρευση – είναι ότι όλοι οι διεφθαρμένοι άνθρωποι στη Βραζιλία θέλουν, απολύτως κατά την άποψη αυτών που εξαπατούν τον πληθυσμό, να είναι ανεύθυνοι και αυτό δεν θα το άξιζε καν. οποιαδήποτε κατηγορία απάντησης οι Δημοκρατικοί και, πολύ λιγότερο, η δικαστική εξουσία. Δηλαδή, εκείνοι που διατηρούν μια ζωή υπό την εποπτεία, απελευθερώνοντας ληστές, κλέφτες, ασφάλεια, υγεία και μηδενική εκπαίδευση, με το συνολικό αίσχος του πληθυσμού – και δεν απελευθερώνει χρήματα ή δεν ανταλλάσσει χάρες από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, οπότε αυτοί οι υποτιθέμενοι εγκληματίες συμπεριφερθείτε σαν ζώα και επινοήστε τα πάντα για να απομακρύνετε αυτόν τον καλό πολίτη από την Προεδρία. Είναι ύποπτο ότι αυτή η ομάδα συνεργάζεται με μια κυβέρνηση στο εξωτερικό – σε μυστικές συναλλαγές και συναντήσεις, δηλαδή ένα έγκλημα προδοσίας στην πατρίδα, και επίσης εφαρμόζοντας το άρθρο 142.

Ο χρόνος περνούσε και οι διατριβές αυτών των διεφθαρμένων ανθρώπων έφτασαν στα όριά τους, θέλουν να μετατρέψουν τους περιφρονητές σε αστεία, “blagues”, γι ‘αυτό πρέπει, ναι, να συμμετάσχουν δημοκρατικά και ειρηνικά σε εκατομμύρια πατριώτες, να κάνουν πορείες και διαδηλώσεις στη Μπραζίλια, μπροστά στα υποτιθέμενα παλάτια που δημιούργησαν οι άθικτοι και οι διεφθαρμένοι, δεν τους αφήνουν να μπουν εκεί – γιατί η δύναμή τους βρίσκεται στα χέρια του λαού της Βραζιλίας, όσων χρησιμοποιούν το νόμο, για να διαπράξουν εγκλήματα, παραβιάζοντας και παραβιάζοντας τις τελετουργίες του Βραζιλιάνικου Συντάγματος , γιατί σε προηγούμενες διαδηλώσεις που επαναλήφθηκαν σαν να άξιζαν να εκτιμηθούν για το περιεχόμενό τους, αλλά – και εκείνη την εποχή ήταν ένα από τα λάθη – ακίνδυνες επειδή συνεχίζουν να χλευάζουν τον λαό της Βραζιλίας – όπως είχαν κάνει στο παρελθόν – γνωρίζοντας ότι υπάρχουν επιρροές μεταξύ τους και δεν θα κρίνουν ποτέ ο ένας τον άλλον, ούτε θα απομακρύνουν από την εξουσία τους εμπλεκόμενους στη διαφθορά και τους εγκληματίες – οι Βραζιλιάνοι χρειάζονται μαζί, δώστε ένα, φτάνει! Ο πληθυσμός θα βρει έναν νόμιμο τρόπο για να αφαιρέσει αυτή τη δικτατορία από εκεί, μια εγγύτητα βασισμένη σε κοινή συμφωνία. Αυτή η εξάντληση του αποκλεισμού αυτών των εξτρεμιστικών, αντιδημοκρατικών και υπεράσπισης των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (κάτι που έχει σεβασμό μόνο στη Βραζιλία για τους ανθρώπους που διαπράττουν εγκλήματα). Οι φωνητικές ωδές για τις δικτατορίες της ηπείρου είναι επίσης μέρος του πολιτικού μενού του CPI και των υποστηρικτών του, του STF, το οποίο σκίζει το Σύνταγμα και ακολουθεί και εφαρμόζει την προκατάληψη του κόμματος στις αποφάσεις του. Δημιούργησε έναν χαρακτήρα των άθικτων της Δικαιοσύνης που μεγάλωνε με κάθε αποτυχία των μειονοτήτων των θεσμών στην υπεράσπιση της ηθικής, της δημόσιας και νομικής ασφάλειας και της οικονομικής προόδου.

Οι φωνητικές ωδές για τις δικτατορίες της ηπείρου είναι επίσης μέρος του δαιμονικού πολιτικού μενού των μελών που σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα στη Βραζιλία
Η χλιαρότητα τέτοιων δικτατορικών κυρίαρχων και η πολιτική μυωπία των κύριων ηγετών της χώρας επέτρεψαν στα όργανα αυτά της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος να γίνουν σταδιακά μια αναφορά για εκείνους που απογοητεύονται με την «παλιά πολιτική». Χωρίς να έχει έναν οργανικό λόγο που θα του επέτρεπε να δει ακόμη και δειλά δειλά τον κόσμο, παρέμεινε στο επίκεντρο της προσοχής μέσω συστηματικών επιθέσεων, εφαρμογής φυλακών, απόσυρσης περιεχομένου από το «διαδίκτυο» και φυλλαδίων από την καθιερωμένη τάξη. Εκμεταλλευόμενη μια στιγμή – που δύσκολα θα επαναληφθεί – θεσμικής φθοράς, όπως η απελευθέρωση αρκετών διεφθαρμένων και εγκληματιών, μια κρυφή συνάντηση με τον Πρέσβη, τους κυβερνήτες και άνοιξε τη δυνατότητα να παρουσιαστούν δικτατορικά διατάγματα και διατάγματα συνδυασμένα μεταξύ ορισμένων εξουσιών, δηλαδή , Covidão – ότι αργότερα, θα προκύψει ένα σκάνδαλο και ποιος δεν ενδιαφέρεται καν για αυτόν τον ΔΤΚ, διότι, στο μέλλον, τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν τώρα λήγουν σύντομα, όπως συνέβη σε πολλά άλλα, όπως τα Mensalão, Petrolão, Lava Jato, πολλοί άλλοι, αυτό όπως ποτέ άλλοτε, αντιμετωπίστηκε στα σοβαρά από τους συναδέλφους του στην Αίθουσα – θυμηθείτε μόνο ότι υπήρχαν διάφορα σενάρια, κανείς δεν θέλει να θυμάται ή να κρίνει όλους αυτούς τους εγκληματίες, πολύ περισσότερο την απομάκρυνση των Υπουργών STF, την προεδρία του Σώματος Το Όλα πάντα ενάντια στη θέληση του πληθυσμού της Βραζιλίας.
Το τρέχον καθήκον είναι να αποφύγουμε να θεωρήσουμε και πάλι τις ενέργειες του Μπολσονάρο απλά ως πλάνες. Αυτοί οι εγκληματίες δεν είναι εύκολο. Και η διαφθορά σκοτώνει περισσότερο, η παραβίαση του δημόσιου ταμείου, αυτοί οι εκπρόσωποι ορισμένων δυνάμεων στη Βραζιλία, αντιπροσωπεύουν τη μεγαλύτερη απειλή για τη δημοκρατία και τη δίκαιη ανάπτυξη για όλους στη Βραζιλία
Ρίχνουν το όνομα της Βραζιλίας στη λάσπη στο εξωτερικό, προσπαθούν να σας κυριαρχήσουν μέσω του φόβου, θέλουν να συνεχίσουν να σας κλέβουν, όπως πολλοί ήδη κλέβουν σήμερα, μέρος της Δικαιοσύνης χρησιμοποιεί το νόμο και το Σύνταγμα, στην πράξη της αδικίας , κλέβουν από τους φτωχούς ανθρώπους και τίμιους, απορρίπτοντας την υγεία, την εκπαίδευση και τη δημόσια ασφάλεια. Θέλουν να γίνεις άνεργος και απελπισμένος … Με άλλα λόγια, θέλουν να δουν Βραζιλιάνους βουτηγμένους στη λάσπη της κοινωνικής ανισότητας. Μέρος των μεγάλων Sensational Media παίρνει εκατομμύρια για να σας εξαπατήσει.
Εσείς που ψηφίζετε λανθασμένα ή ανταλλάζετε χάρες, με τη σημαία του κόμματος, θυμηθείτε αυτό, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την καταστροφή της Βραζιλίας!
Είναι η στιγμή του χεριού σας, της ένωσής σας, για να μπορέσετε να απομακρύνετε την τυραννία, τους εγκληματίες και τους διεφθαρμένους από τη Βραζιλία.

Καθ. Jucelino Nobrega da Luz – ερευνητής, επηρεαστής και πνευματικός οδηγός

www.jucelinodaluz.com.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: