Популярността на президента Яир Месиас Болсонаро нараства в Бразилия

Популярността на президента Яир Месиас Болсонаро нараства в Бразилия

Águas de Lindóia, 12 май 2021 г.

Пандемията Covid-19 не е силен фактор за влияние при оценката на лидерите по целия свят, които се възползват от това, сензационната медия, която освен да налага мерки и паника сред населението, отрече името на Бразилия. В повече от една година здравна криза, създадена от негативния натиск и сензационизма на наетите многократно медии, за единични интереси, те създават с това атаки срещу държавния глава, за да стигнат до правителството на Бразилия, за поради тази причина хората, които той се събуди, поставяха и одобряваха предложенията на президента, като по този начин, в обратната посока, рекламите, които се занимаваха с коронавируса, сякаш беше краят на времето. Тази сензационна медия с неетични и най-вече негативистични позиции се опитва ежедневно да подтиква хората чрез паника и страх, да прилага масова ваксинация, с експериментални ваксини, обещаващи големи чудеса, затова президентът Jair Bolsonaro има едно от най- високи нива на одобрение в Бразилия, дори при всички ежедневни атаки, които тя претърпява и след като медиите се опитаха да опровергаят името в чужбина, с абсурдни, нереалистични истории, които успяха да заблудят, заблудят сред 12 лидери, чиито индекси на популярност бяха анализирани от съмнителни, подозрителни медии, от голямата сензационна преса, за това, което се отнася за лошо, президентът на Бразилия, но в Бразилия тези лъжи бяха открити, хората започнаха да излизат масово по улиците, давайки подкрепа на Jair Messias Bolsonaro. Криминални новини – тоест престъпност в пресата, дори и да е публична личност, когато се измислят лъжи, за да се опитат да свалят някого от властта или да доведат хората до грешка – което, напротив, в предишните правителства много журналисти, телевизии на мейнстрийма сензационни медии, те бяха осъдени за клевета, обида или разпространение на „фалшиви новини“, което не се случва в момента, по очевидни причини: – политизиране от правосъдната система. Забелязва се, че Генералната прокуратура, Генералната прокуратура, Министерството на правосъдието, Министерството на съобщенията забравят да погледнат етичния кодекс на журналиста или закона за печата – обиждането на държавен глава винаги е било престъпление – или поне беше по-малко по този начин? – Те също така забравят – че Федералната полиция е отговорност на Министерството на правосъдието – и че най-голямата власт е на президента на републиката.
Одобрението на Jair Messias Bolsonaro е почти абсолютно. И ако Болсонаро имаше избори днес, той щеше да спечели с 80% от гласовете.
Болсонаро променя много неща поради външен и вътрешен натиск, това може да му навреди, те възнамеряват да използват същия инструмент срещу президента в бъдеще – това е удар!
Преди дни Болсонаро достигна най-високия си процент на одобрение от началото на мандата си: 74%, одобрение, това увеличение е отговор на поведението на президента в лицето на пандемията, защото той няма нищо общо с толкова много ексцесии, под натиск , не можете да управлявате – но трябва да използвате синята си писалка срещу корупцията в Бразилия.

Бразилското население оценява много добре президента, защото осъзнава, че е отговорил на страховете и желанията на населението, насърчава всички да вярват в Бразилия и се защитава по-добре, отколкото да се страхува да не се разболее или да загуби близки, всъщност това се случва всеки година в Бразилия, разликата между смъртните случаи от 2017 до 2021 г. е много малка – това, което е имплантирано в Бразилия, от някои държавни правителства и големите сензационни медии е Паника и страх в опит да свалят президента, много изследвания са предизвикани и организирани, с намерение да доведат хората и властите до грешки. Подозрително и недобросъвестно изследване за измерване на политическото въздействие по време на здравната криза – А близостта до това, което води до „страх от смъртта“, прави опит да обвинява президента и да увеличава отхвърлянето. Режим на работа на големите сензационни медии в Бразилия. Тоест игра, която предизвиква следното: – „колкото повече избирателят има хора в личния си кръг, страдащи от Ковид, той ще даде отрицателна оценка на президента“ – това е намерението на основните сензационни медии, с някои управители и малцинство от такива ИПЦ. – Това е факт.
От началото на пандемията Болсонаро се позиционира, знаейки разпространението на големите лъжи – просто погледнете този уебсайт: Портал за прозрачност – Граждански регистър, наред с други фактори, ни кара да бъдем против ограничителните мерки и да подценяваме неверната информация, разпространена за гравитацията Освен че е постъпил правилно, президентът не успя да сключи сделки за закупуване на ваксината срещу коронавирус поради намеси на паралелни сили, които бяха инсталирани в Бразилия, предотвратявайки частично управление на федералното правителство.
Подобно на Болсонаро, трима други световни лидери имат по-голяма подкрепа сега, отколкото през януари миналата година, преди вирусът да се разпространи по цялата планета. Сред тях са президентите Андрес Мануел Лопес Обрадор от Мексико и министър-председателят Нарендра Моди от Индия – който е изправен пред същия проблем като президента на Бразилия и се бори с неистините и подозрителното разпространение.
В Съединените щати – общо 432 хиляди смъртни случая (само 40% от Covid19) в Бразилия, 262 хиляди (само 30% от Covid19 – останалата част от подозренията, които дори не са тествани, но с постановленията е възможно за да се създаде този отвор) и същото се случва в Индия и Мексико.
Противно на казаното от бразилските сензационни медии, индийските и мексиканските лидери поддържат висока популярност, двамата имат изразителна висота в оценката, тъй като те следват същия път на бразилския президент. използвате синята си писалка срещу корупцията в Бразилия.

За да повлияят на падането на тези президенти, сензационните медии с платени материали отричат ​​и създават пречки пред правителството.
Аржентинският президент Алберто Фернандес страда от същия проблем – несъзнателно врагът, който създава негативизъм срещу него, е в системата, внедрена от предполагаеми съюзници в собственото му правителство, където отзад те правят всичко, за да се разбунтуват хората. ориентациите му в обратна посока, предизвиквайки народен бунт.
В тази група германският канцлер Ангела Меркел, която вече имаше положителна оценка, достигна 70% одобрение в средата на миналата година, претърпя много висок спад.
Френският президент Еманюел Макрон, който все още е изправен пред поредица от социални сътресения преди здравната криза, отбелязва нарастване на неодобрението на популярността си от януари до март 2020 г. – нивото с вариации е намаляло до днес, като колебанията са в ход. Това, което се появява, са основните проблеми и ефектите на ваксините – причиняващи сериозни проблеми и смъртни случаи в целия свят. В много от случаите, дори и с втората доза, хората са заразени, умират от Covid19, възникват съмнения и отмени, неодобрение на някои ваксини в научната общност. (Новини много пъти, скриха достъпа си до бразилския народ от известни социални мрежи или от големите сензационни медии)
Президентът на Бразилия Яир Месиас Болсонаро трябва да извърши одит в здравната система на свидетелства за смърт, издадени със съмнение за Covid19, с наказателна и гражданска отговорност за извършените „измами“, за да поиска от министрите на правосъдието и комуникацията мерки срещу неверни въпроси и постановете на държавните правителства и болници, единствената отговорност за информацията, договорите и експерименталните ваксини, в техните ефекти и ефективност (гарантираща компенсация на жертвите) – преди те да могат да я използват срещу себе си, в близко бъдеще.
Вижте, че създателят на героя Дона Ерминия и един от най-популярните и възхищавани комици в Бразилия, Пауло Густаво вече е имал проблеми в дихателните пътища, астма, той е бил хоспитализиран от 13 март 2021 г., той е бил заподозрян в Covid19, те са останали часове след като се събуди и взаимодейства със съпруга си, актьорът претърпя емболия, от която не успя да се възстанови и умря, а сега сензационните медии се опитват да обвинят президента в злия смисъл, предизвиквайки и насърчавайки своите фенове и почитатели, чувството за създаване на омраза (дискриминация).
Скоро те ще кажат, че войната между Израел и Палестина е по вина на президента на Бразилия, абсурдно!
Бъдете сигурни, че за да оправдаят неефективността на ваксините, те дори ще създадат третата доза и тя ще започне в Германия.
Бог да ви благослови!
Джуселино Луз – изследовател, влиятел, природозащитник, националист и духовен съветник

Jucelino Nóbrega da Luz – Sobe  popularidade de Presidente Jair Messias  Bolsonaro no Brasil (jucelinodaluz.com.br)

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: